Resultat för LRK:s ryttare

För inrapportering av tävlingsresultat: resultat@lrk.se

 

Elin Edqvist och Isabell Jonsson red två felfria rundor var i ponnytävlingen i Floby den 25/9-21 . De tävlade i Lätt E+. Bra jobbat tjejer!

LRKs ponnydressyrlag tog en andraplats i andra Gotacupen som avgjordes i Ale-Jennylund 19/9-21. En fantastisk laginsats och fina individuella placeringar. Märta Tranberg kom sexa på Toontje, Alva Hagaeus kom trea på Power Cupcake, Felicia Johansson sexa på Adlais Blodwen DW I och Ellen Fyhr kom tvåa på Meiriogen Aur.

 

Gota laget i hoppning ponny tog i en delad 1:a plats i Mölltorp söndagen den 12/9-21. Med 3 felfria rundor. Grymt bra ridit av alla 4 deltagarna Elin, Melizza, Meja & Isabell. Stort Grattis!

 

Lidköpings Ridklubbs ponnydressyrlag placerade sig på en andra plats när första deltävlingen i Gotacupen i dressyr avgjordes i Grästorp 4/9.
Laget bestod av Ellen Fyhr, Else Karlsson, Alva Hagaeus och Meja Karlsson.
Alla fyra bjöd på fina individuella ritter där Meja Karlsson på ponnyn Spiga kom på en andraplats, Alva Hagaeus på Power Cupcake på en fjärdeplats och Else Karlsson på Nyckelbys Guiness på en femteplats i klassen för C-ponny och Ellen Fyhr på ponnyn Meiriogen Aur kom på tredje plats i klassen för D-ponny.

Utöver lagtävlingen tävlade även Else Karlsson och Alva Hagaeus i var sin ytterligare klass. De kom på andra respektive tredje plats i sina respektive klasser. Else Karlsson tävlade Lätt C och Alva Hagaeus tävlade lätt B.

 

Elin och Hoss Aras (Oscar) tävlade i Tibro den 28 augusti. De placerade sig på andra plats i L:D och fick också med sig en felfri runda i L:E


Den 24 augusti deltog Lilly Björhed Plahn och Munsboro Finn i den otroligt regniga tävlingen hos Tibro Ryttarförening. De red LD och LC och lyckades ta hem vinsten i båda klasserna. 
Om några veckor tävlar de för LRK:s lag i div 2 hoppning. 

 

Astrid Rapp och Lillemons Ariel tog två förstaplaceringar vid dressyrtävlingarna hos Falbygdens
Hästsportförening den 11 juli. I Lätt C:1 blev resultatet 69,444% och i Lätt B:1 67,321%. Fina ritter på samma tävling gjordes också av Ellen Fyhr på Meiriogen Aur och Märta Tranberg på Toontje.

 

Lilly Björhed Plahn och Munsboro Finn knep en tredjeplats  i LD hos uddevalla ryttarförening på deras fina gräsbana den 12/6. En tävling där det var väldigt jämt mellan de placerade
Extra roligt då alla äldre ryttare nu var tillbaka efter Coronarestriktionerna.
De red även en felfri LEElin Edqvist med hennes ponny Hoss Aras va i Uddevalla 12/6 å gjorde en felfri runda i L:E bed A, L:D blev de en vägran men superfina rundor trots allt

 

Isabell och Sparkle II tävlade i Tibro den 22 maj. De placerade sig på andra plats i L:D avd A och fick också med sig en felfri runda  i L:E

 

15/5-21 Lidköpings Ridklubb
Lily och Tom som han kallas vann lördagens LD och nollade LE avd:B

Elin Edqvist med hennes ponny Hoss Aras (Oscar) va i Kumla 27/2 och tävlade LE och LD, de blev två fina och felfria rundor!

 

 

Astrid Rapp och hennes ponny Lillemons Ariel placerade sig på en femte plats den 30 januari på Grevagården i Skövde. Det var tävlingspremiär för året och ekipaget red både snabbt och felfritt i Lätt C bed. A:0/A:0. Tävlingen arrangerades av Föreningen Trollhättans Sportryttare.

 

 

Den 24 oktober tävlade Astrid Rapp och ponnyn Lillemons Ariel i Mariestad. Ekipaget placerade sig på en 2:a plats av 19 startande i Lätt D:inverkansbedömning med 24,4 poäng. I Lätt C bed. A:0/A:0 kom ekipaget 5:a efter felfria rundor.

 

Den 16-17 oktober hoppade Cajsa och Sallins Fred två felfria LB (A:0+A:0) rundor då Ulricehamsbygdens Ridklubb anordnade tävling på Grevagården varav en resulterade i en 6:e placering

 

Den 13 september avgjordes DM i hoppning på Falbygdens hästsportförening. Astrid Rapp och Lillemons Ariel placerade sig på en fjärdeplats i Lätt B bed. A: inverkan med en felfri runda och 23,0 i inverkanspoäng.

Ekipaget tog även en förstaplats i Lätt C bed. A:inverkan med 24,0 i inverkanspoäng Och en felfri ritt hos Gäseneryttarna den 29 augusti. Detta var den första deltävlingen för division 2.
 

 

2020-09-06
Hannah Garpenrud på Veni Vidi Vici, tog Brons på DM i dressyr  på Ulricehanmnbygdens Ridklubb


 

2020-08-30 

Else Karlsson och Nyckelbys Guiness tog en 1:placering i LC:1 vid helgens dressyrtävlingar i Vara.

De red ihop 69,6%  

 

 

2020-08-02

Vilma Svensson och d-ponnyn Eupasia var och tävlade i Vänersborg söndagen 2 augusti. Kom delad 6:a med klubbkompisen Vera Rubinstein i LD A:0/A:0 efter en felfri runda samt red LC A:0/A:0 felfritt men utanför placering.
 

Fina resultat av LRK-ryttare på Skövde Ryttarförening 25/7-2020

På ponnytävlingarna på Skövde Ryttarförening hade vi flera LRK-ryttare på plats med fina ritter. Fem av dessa red felfritt och snabbt och lyckades därmed ta placeringar.
 
I LC KatD tog Stina Thyr på Mozzarella Neptun en fin fjärdeplacering, tätt följd av Cajsa Hermansson på Salins Fred som kom på femte plats!
 
I efterföljande LB KatB knep Selma Krantz förstaplatsen efter en snabb runda med sin Rollo!
 
I LB KatC gjorde Julia Jonsson på Summerhill Robe Lisa en start i avdelning B med en fin felfri runda som resultat!
 
Även LB KatD gav utdelning då Linn Johansson på Miclas Cristall red dubbel-nolla som resulterade i en fjärdeplacering!
En bra tävlingsdag för LRK alltså!!
 
 

2020-07-02

Astrid Rapp och B-ponnyn Lillemons Ariel tävlade i Falköping den 2/7. Ekipaget var felfria i Lätt D bed. A och knep förstaplatsen Lätt C bed. A:0/A:0 

 

Även Ebba Funke och C-pnnyn Petite Royale tävlade i falköping  2/7. Ekipaget knep andra platsen i lätt C bed. A:0/A:0.

 

2019-10-26
Framgångar i Mariestad för LRK:s ponnyryttare

Lördagen den 26 oktober var det ponnytävling i Mariestad och LRK hade flera ryttare med som gjorde mycket bra ifrån sig.

I Lätt E red Julia Dafgård en felfri runda på D-ponnyn Clashduve Star.

I Lätt D med inverkansbedömning placerade sig Astrid Rapp på 2:a plats med B-ponnyn Lillemons Ariel. I samma klass för kategori C vann Miranda Filipsson på Nexis Ducallion och Ebba Funke på Petite Royal (GBR) placerade sig som 3:a.

I Lätt C, kategori B kom Astrid Rapp med Lillemons Ariel på en tredjeplats efter en felfri hoppning. Ebba Funke på Petite Royal (GBR) kom 4:a bland C-ponnyerna.

Dagen avslutades med Lätt B där Selma Krantz vann med en felfri runda på B-ponnyn Rollo.

 

2019 feb-aug

Thea Filipsson & Sweet Celine

Sweet Celine kom till Sverige i oktober 2018 och installerades på Kungsbacka Ridgymnasium i november. Hon har ett förflutet som gårdshäst på Irland och har ingen tävlingserfarenhet. Tävlingsdebuten genomfördes under februarilovet i år med placering. Målet är fälttävlan och debuten i H90 genomfördes nu i september med 67 % i dressyr och felfri hoppning och terräng strax utanför placering. 

 

16/2  Trollhättans Fältrittklubb 7 placering tävlingsdebut 1 meter

30/5  Equistar Equestrian Star meeting Grevagården 10 placering 1 meter

29/6  Essunga ryttarförening 2 andra placeringar 95 och 105

18 /7  Floby ryttarförening 2 vinster 90 och 1 meter 

18/8   3 placering Mariestad Ridklubb

 

2019-09-15

Stina Thyr tog med sig bronset hem i DM i inverkan LB med sin d-ponny Willowfield Sam.


 

2019-09-07

Lördagen den 7 september deltog Alva Hagaeus och ponnyn Power Cupcake i fälttävlansklassen P70 på Ljuslingsbacken i Skövde. Efter dressyren låg de på en andra plats med endast 29.8 straff, vilket också innebar att satte ett nytt personbästa i dressyren med fina 70.22 procent. Banhoppningen gick felfritt och de stod kvar på sina 29.8 straff. Efter en stunds väntan var det sedan dags för terrängmomentet. Även här stod de för en felfri välplanerad, balanserad och kontrollerad ritt, endast 7 sekunder från opt. tid. Resultatet fick vänta på sig, då det var sista ryttaren som ledde klassen, men tillsist stod det då klart att Alva och ”Kakans" fina prestation gav dem en välförtjänt 1:a placering.

 

2019-07-06 och 2019-09-07

Miranda Filipsson och 5 årige Nexis Ducallion debuterade fälttävlan P60 på Ljuslingsbacken i Skövde. Med dressyrpoäng 58.41 och felfri i banhoppning och terräng inom tid så knep de en fin andra placering. 

I helgen debuterade de P70 på samma bana. Ponnyn var för dagen lite för het i dressyren och det blev lite straff för några volter inne på banan, men skötte såväl hoppning som terräng galant och felfritt. efter hoppning och terräng klättrade de därmed upp till en plats strax utanför placering.

 

2019-08-25

Hannah Garpenrud kom trea på DM i dressyr.

 

2019-08-18

Värdiga vinnare från Lrk! Dessa två tjejer, Stina Thyr och Leona Poucette, tog hem varsin cup kat c och kat d i Muffinshoppet hos Herrljunga ridklubb! Detta efter att fått med sig tre vinster vardera hem.

2019-08-09

Fredagen den 9 augusti deltog Alva Hagaeus och ponnyn Power Cupcake i LC, två faser, på Grevagårdens Ponnyderby. Startfältet bestod av 24 ekipage där endast 6 stycken gick dubbelnolla. Alva red en mycket snabb omhoppning vilket tillsist resulterade i att de tog hem en fin 1:a plats.

 

2019-06-07--09

Flera vinster för Lrk:s ponnyryttare i Juniaden!

Lrk:s ponnyryttare hade en lyckosam helg i Mariestad 7 - 9 juni på Juniaden.

 

Under fredagen var det finna resultat i Juniadens inverkanspris.

 Lätt D bed A:inverkan deltävling 1

Kat b 2:a Astrid Rapp med ponnyn Lillemons Ariel

Kat c 2:a Alva Hageus med ponnyn Power Cupcake

 

Lätt D+ bed A:inverkan deltävling 2

Kat b 2:a Astrid Rapp med ponnyn Lillemons Ariel

Kat c 1:a Alva Hageus  med ponnyn Power Cupcake

 

Lördagens tävlingar började med en

Lätt D+ bed A:0/A:0

Där delade Caroline Helgesson på ponnyn Aydin och Tilde Malmgren på ponnyn Louis Black Pearl på 3:e platsen.

 

Lätt C+ bed A:0/A:0 Juniadens kval 2

Kat D 2:a Stina Thyr med ponnyn Willowfield Sam

 

Idag söndag som var sista tävlingsdagen fortsatte det med fina framgångar för Lrk:s ponnyryttare.

Lätt C bed A:0/A:0 Juniadens kval 3

Kat b 3:a Elsa Malmgren med ponnyn C and C Bella

Kat d 1:a Stina Thyr med ponnyn Willowfield Sam

 

I Juniadens A-final LC+ bed A:1a 

Kat b segrade Selma Krants med ponnyn Rollo.

Kat d kom Stina Thyr med ponnyn Willowfield Sam på en 3:e plats.

 

I Juniadens B-final blev det en 2:a plats i kat c för Alva Hageus med ponnyn Power Cupcake.

2019-05-04

Den 4 maj tävlade Flora Lövkvist och Trazzel på Falbygdens hästsportförening. De tävlade i LB två faser och när alla hade hoppat klart stod det klart att de kom på andra plats efter att ha varit felfria i både grundomgång och omhoppning.

(Kort ej från tävlingen utan från träning)


2018-10-20

Alva Hagaeus och C-ponnyn Power Cupcake var på Grevagården i oktober och deltog på Trollhättans Sportryttares Jumpinnhopp. Under lördagens LC, två faser, red flera i startfältet både felfritt och snabbt men Alva lyckades ändå knipa en fin 4:e plats efter sin ritt.

 

Ponnylaget tvåa i div 3 hopp

Ponnylaget kom tvåa även i andra omgången av ponnyallsvenskan div 3 hopp ponny som avjordes i Tibro den 7 oktober. Även denna gång var det inverkansbedömning och vi fick se oss besegrade av Hjo/Tibros allianslag med futtiga 1,5poäng. I laget ingick från vänster: Elsa Malmgren-Felix, Ville Pettersson-Parc Bosco, Moa Oscarsson-Mister Flash och Julia Jonsson-Pippi. Sista omgången avgörs i Alingsås den 20 oktober.

 

 

2018-08-31

 

Alva Hagaeus och hennes ponny Power Cupcake deltog på MG Horse Summer Show på Grevagården och tog där hem sin första seger i LC på fredagen. Alva red en snabb ritt och tangerade ledartiden. Efter en lång och nervös väntan stod det klart att det blev en delad seger för hemmaekipaget.

 

 

 

2018-08-20

 

Andra plats i fälttävlansdebuten
Thea Filipsson debuterade fälttävlan med sitt fullblod Dalentine under tvådagars tävlingen vid Trossnäs Ridklubb under midsommarhelgen. Efter en godkänd dressyrdebut och felfri banhoppning klättrade ekipaget från 12 plats till plats 2, då endast två ekipage red felfritt. Med en felfri terräng inom maxtiden behöll de sin andra plats med några 100 dels sekunder från en vinst. 

Vinst i regionfinalen Sugar Cup Örebro
Thea Filipsson har under våren utbildat D ponnyn Rosette och har med det 9 åriga stoet deltagit i tre Sugar Cup omgångar med goda resultat. De tog en delad första vinst i Regionfinalen i Örebro vilket skickade dem vidare till final på Flyinge fälttävlansvecka 2018. Tyvärr ingen placering i finalen men ett stort plus på erfarenhetskontot för ponnyn som började sin hopputbildning i april och aldrig är tävlad innan.

 

170616-19

I juni var Olivia Gustavsson och hennes d-ponny Arragon på SM i dressyr i Hammarö fre-mån. Efter 2 kval var de färdiga för finalen som gick på måndagen, där slutade de på 8:e plats. Totalt blev slutresultatet en 8:e plats. 

 

170617

 

Isabelle Arvidsson på sin c-ponny Lillemons Speedmaster tog en 1:a plats i Lätt D+ Inverkan med 23 poäng och en 4:e plats i Lätt C bedömning två faser

 

170606

 

Leona Poucette med ponnyn Scilla vann i Stenungsunds RK samt en andra placering i LD och LC

 

170521

Elina Forsäng Simberg tog sin första seger i L:B på Tosseryds ryttarförenings hopptävlingar. Med 10-åriga C-ponnyn Petite Royale var hon den enda felfria ryttaren i grundomgången på den svåra banan. 

 

170515

Ponnydressyr laget kom 2:a totalt i serien som avslutades i Lördags i Ulricehamn Hannah var 5: a individuellt o Laget var även 2:a i Lördagens omgång . Hannah Garpenrud och Stina Karlsson på bilden. I laget ingick även Olivia Gustavsson

170513

Lilla Edet

 

Else Karlsson och Katrinebergs Ragisen tog en fin 2:a plats i LC för B-ponny.

Därefter debuterade ekipaget i LC+ och tog hem seger i klassen.

170501

Sista omgången av Gotacup Ponny Hoppning gick av stapeln 1 maj på Jutagården, Skultorp.

Det blev tyvärr av olika anledningar ett decarmerat lag från LRK med bara 3 deltagare men de kämpade väl! 

Bedömningen var inverkansridning och våra tjejer gjorde bra ifrån sig men tyvärr föll en bom i två av rundorna.

I laget red Julia Jonsson, Emmelie Berggren och Linn Johansson.

Lagledare Pia Björnsdotter 

 

170501

Ponnylaget Div 1 i Dressyr tävlandes för LRK kom 3:a idag i Norra Älvsborg Sjuntorp Ryttarna var Olivia Gustavsson på Arragon Stina Karlsson på Börsgårds Tango o Hannah Garpenrud på Cayenne II för exakta resultatsiffror se equipeonline.com  Lagledare: Liselotte Garpenrud


 

170422 Gotacup Ponny Hopp

Andra omgången av Gotacupen Ponny reds i Töreboda. Det var rejält blåsigt och hinder blåste ner på banan under ritterna vilket kom att dominera dagen... LRKs lag var inte förskonade utan några ekipage hade en mindre trevlig upplevelse. Trots detta slutade laget på en hedrande fjärdeplats (av elva lag). Bedömningen var även denna omgång idealtid. Laget bestod denna dag av Ville Petterson, Linn Harrysson Luuk, Else Karlsson, Isabelle Arvidsson, Emmelie Berggren, Ella Lindström, Tilde Bunkoczi Olsson och Linn Johansson.

170422 LC två faser

Efter Gotacupen red några av ekipagen även LC två faser. Här knep Linn Johansson på Hembys Okinawa förstaplatsen (!) i Kategori C och Ella Lindström på Cherry fick en fin tredjeplats i Kategori D! 

 

2017-04-21

Molly Larsson på Toureen Emma tävlade i Bollebygd annandag påsk 

Började dagen med vinst i LC för D-ponny
Debuterade därefter LB i ungponnyklassen med en felfri runda 
Efter 1års skadeuppehåll är Emma på gång igen. LYCKA 
En rolig dag på bra tävlingsplats.

 

2017-04-11

Olivia Gustavsson på Monty Stina Karlsson på Tango o Hannah Garpenrud på Cayenne II har ridit 1: a omgången av Dressyrallsvenskan på Ponny hos Trollhättans Fältrittklubb i Söndags Laget kom 3:a av totalt 5 Lag o Hannah Garpenrud tog en individuell 5: e placering av 19 starter . Lagledare : Liselotte Garpenrud

2017-04-09

Ponnylaget har varit iväg och tävlat första omgången i Gotacupen i hoppning i Tidaholm. 

Sex ekipage representerade LRK denna gång och de presterade alla mycket bra och hade en jätterolig dag. Bedömningen var ideal-tid och de tre tiderna närmast denna räknades. Trots två rundor på mindre än en sekund från idealtid blev LRK inte bland de tre främsta denna gång men alla barn, föräldrar och ponnyer var glada ändå och samtliga bärgade rosetter för sina Clear Rounds att ta med hem! Otroligt bra jobbat.
 
Laget bestod av Emmelie Berggren, Linn Johansson, Ville Pettersson, Else Karlsson, Alva Hageaus och Isabelle Arvidsson.

2017-03-11

Elina Forsäng Simberg placerade sig som tvåa i LC A0:A0. Felfri med C-ponnyn Petite Royale på Mariestads RK. Det var 19 st startande och endast 5 startande var felfria. Petite Royale är ett 10-årigt sto som ägs av Camilla Strandäng.

2016-06-21

LRK har under våren varit med i Gotacupen. Gotacupen rids i tre omgångar med obegränsat antal i laget och de tre bästa resultaten varje gång räknas. De första två omgångarna rids med bedömningen idealtid och i den sista är det inverkan som bedöms.

Det har varit 12-14 lag med varje gång vilket inneburit ca 80-90 starter i klassen. Alla kategorier har varit representerade och i LRKs   lag har vi haft B, C och D-ponnyer med. Sofia Magnell var lagledare.

Vid första omgången som reds i Töreboda var vi 8 st ekipage varav tre ridskoleponnyer. Nästa omgång reds i Götene med 6 st ekipage och sista omgången åkte vi till Mölltorp med 4 ekipage.

Alla barn och ponnyer gjorde fina insatser och hade roliga dagar på tävlingsbanorna! Idealtid var inte LRKs specialitet visade det sig utan de flesta red för fort i första omgången men i andra omgången hamnade ekipagen betydligt närmare! I inverkansbedömningen gjorde laget bra ifrån sig då de hade femte bästa poäng men tyvärr var vi inte tre felfria den gången så placeringen blev längre ner... Alla var glada och nöjda ändå såklart i detta härliga gäng!

Gotacupen var en väldigt trevlig serie att delta i tyckte både deltagande barn och föräldrar!

Mvh Pia Björnsdotter 

2016-05-07

Hannah Garpenrud på Cayenne II har tävlat i Norra Älvsborg den gångna helgen med följande resultat LC:1 vinst på 70.600% och vinst på 73.393%

 

2015-10-17

Fina prestationer av lagmedlemmarna i finalen av div 2 under lördagens tävlingar i Falköping. Laget slutade på en briljerande andra plats med mycket fina ritter. Laget bestod av Martina Siby, Cornelia Karlsson, Julia Andersson och Hanna Siby

2015-10-05

På helgens dressyrtävling i Mariestad vann Sanna Bolander på Strawberry med 68.214% i LB:1, grupp två med åtta startande ekipage. En väl arrangerad tävling i behagligt höstväder.

Sanna_sess

15-10-03

Vid dressyrtävlingen i Töreboda lördagen den 3 oktober kom Alma Bolander 2:a i LC och 1:a i LB, grupp 1, D ponny på Tiger Pool. Under samma tävling placerade sig Sanna Bolander på 1:a plats i både LC (70,185%) och LB (65,536%), grupp 2, D ponny på Strawberry. LC för hästekipage var det dubbelt LRK i toppen, vann gjorde Sara Johansson på Chazam BEG med 70,556% och Sofia Astrell på Heart of Glory LTF kom två med 70,185%. Ett bra arrangemang och trevlig tävlingsdag i det fina höstvädret där Lidköpings Ridklubb hade stor utdelning.

 

14-09-13
Vinst för LRK-laget Häst div 2 i den första av tre omgångar i Mölltorp. Efter en rafflande omhoppning mot Skaraortens ryttarförening så blev det tjejerna som tävlar för Lidköpings ridklubb som segrade. I laget red Hanna Siby på Caruso, Jennifer Nordström på Tsarine de la boulaye, Julia Andersson på Aramis och Cornelia Karlsson på Top Turbo. Glad lagledare Malin Karlsson.

 

14-07-18/20
18-20 juli var det dags för årliga ponnydressyren i Jönköping, Hööks Summer Dressage Cup.
Från LRK deltog Olivia Gustavsson med ponnyn Arragon. I fredagens regionala LB:1 blev det vinst på 75,609%, första placeringen tillsammans med honom!
I nästa klass (LA:1) blev det 64%, ingen placering.

Under lördagen startade Olivia bara en regional klass (LA:1) och slutade på 72,105%. Även det ledde till vinst!

Rebecca Jern var även där med sin D-ponny Snobben och startade nationellt. Under lördagen blev de 8:e placerade i FEI lagtävlansprogrammet.

14-06-15
Tredje omgången av Gotacupen i ponnyhoppning avgjordes på söndagen i Mölltorp där Tibrobygdens Hästportklubb stod som arrangör. Lidköpings Ridklubbs lag har vid de två tidigare omgångarna varit på delad förstaplats och inför dagens tävling fanns möjligheten att stå som totalsegrare. Då krävdes förstås att alla fick till det eftersom man i denna finalomgång inte bara skulle rida felfritt utan det fanns även ett stilbedömningsmoment inlagt.

Hela laget lyckades på ett fantastiskt sätt få sina ponnyer att prestera på topp och de unga ryttarna visade att LRK har en väl fungerande ridskoleverksamhet där alla fick riktigt höga stilpoäng. Att lagledare Sofia Magnell och andra tränare lyckats bevisades alltså idag. Sofia Magnell är värd ytterligare beröm för sitt lagledarskap, hon kan verkligen få dessa unga förmågor att prestera genom sitt engagemang och positiva attityd.

Man red även en individuell klass där LRK-ryttarna Rebecka Ivarsson/Belamie, Felicia Helgesson/Hilton och Emelie Wiström/Cherry gjorde bra ifrån sig.

Fr v Molly Larsson, Julia Eriksson, Elsa Malmgren, Tilde Malmgren och Emelie Persson.

 

14-06-08
Framgångarna duggade tätt för LRK´s ryttare och ponnys under söndagen den 8/6 på hopptävlingen "Juniaden" i Mariestad.
Dagen startade med att Tilde Malmgren på B-ponnyn Telma vann första klassen LC i sin kategori och Rebecca Redman kom tvåa i sin kategori med D-ponnyn Frejas Filifjonka. Nästa klass LB (1m) red Alma Bolander på Brave Heart och tog en fin fjärde placering följd av Rebecca på en femte placering. Felfria och mycket fina rundor gjordes dessutom av Felicia Helgesson på Hilton (LC och LB), Alma Bolander på Brave Heart (LC) och Moa Rundqvist på Humlan (LB och LA) just utanför placering. Alla ponnyerna ägs av Lidköpings Ridklubb förutom Telma som är privatägd. En mycket lyckad dag för Lidköpings Ridklubbs ryttare.

14-05-24
Det blev flera fina placeringar i Grästorp på regionala dressyrtävlingen för ponny denna dag. Natasja Lovborn/Esse Golden Power red ihop 62,414% i LB1 (8 plats) och blev andra placerad i LA1 på 63,947%.
Stina Karlsson/Börsgårds Tango red på 68,158% i LA1 och vann.
Hannah Garpenrud/National Power red LB1 på 66,207% vilket ledde till en andraplacering.

Bild: Stina Karlsson/ Börsgårds Tango

2014-05-12
Söndag 12 maj 2014 avgjordes Div II dressyr för häst i Tidaholm. Lidköpings Ridklubbs lag låg trea inför finalen. I laget i Tidaholm ingick Nadia Lyxell, Caroline Gustafsson, Moa Rehnberg och Marina Lundell. Efter bra ritter befäste laget sin tredje placering totalt. I laget har vid tidigare omgångar även Ida Carlsson, Annelie Melin och Lena Mattson ingått.På bilden fr v: Marina Lundell, Moa Rehnberg, Nadia Lyxell.

2014-05-12
Ett flertal av Lidköpings Ridklubbs ponnyryttare deltog i Essunga Ryttarföreings lokala tävlingar för ponny söndagen den 12 maj. Bästa resultatet stod Rebecka Ivarsson och Bellami för med delad tredjeplacering i klass 2 LC 80 cm. Näst därefter Thea Filipsson och Lidens Baronesse, en femteplacering i klass 1 70+5 cm. Ellen Carlsson med ungponnyn DJ Tucson en flerfri runda som gav rosett. Övriga Lidköpingsryttare som kämpade väl denna varma dag var Lovisa Guttman, Emelie Persson och Tilda Wilhelmsson.

Bilder: Rebecka Ivarsson/Bellami

2014-05-10
Vid lördagens lokala ponnyhoppning hos Herrljunga Ridklubb som genomfördes på gräs lyckades LRK:s Molly Larsson på sin C-ponny Red Tonto knipa en andraplats i LD+, samt rida en dubbelnolla i LC med en sjundeplats som belöning.
Även LRK:s Lovisa Guttman på C-ponnyn Kashmir tävlade i LD+ och även LC men den här dagen utan placering.

2014-05-03
Under lördagen var flertalet av LRKs dressyrryttare på Skaraortens Ridklubb och tävlade.
Stina Karlsson på hennes nya ponny Börsgårds Tango red på 67.0% i LB:1 och kom trea. Hon fick även med sig en andraplats från sin fina LA-ritt på 69.6%.
Natasja Lovborn på Esse Golden Power red hem en andraplats från LB:1 på 67.9% och startade även LA.
På plats var också Rebecca Guttman och Hannah Garpenrud som båda gjorde fina ritter.

2014-04-26
Lördagen den 26 april genomfördes regionala tävlingar av Stenungsunds hoppryttarförening på Troja Horse Arena i Kungälv där Sanna Bolander på D-ponnyn Strawberry fick placeringar i både LB, 4:e plats och LB+, 2:a plats (debut på denna höjd) i strålande solsken. En härlig tävlingsdag.

2014-04-10
Det blev en dubbelseger för Olivia Gustavsson med ponnyn Secret Star under Vartoftas ponnytävling i dressyr. Dessutom ekipagets första tävling på 6 månader. 68,5 % i LC:1 och 68,4% i LB:1 ledde till vinst i båda klasserna trots en trött ponny pga värmen. Från LRK deltog även Stina Karlsson/Börsgårds Tango, som placerade sig på en fin 2;a plats i LA:1 på 67,63 %.

2014-03-23
23 mars deltog Sanna Bolander med D-ponyn Strawberry i den regionala hopptävlingen i Borås och placerade sig felfritt på en fin 9:e plats i LC med över 40 startande ekipage.

2014-03-08
Två LRK ryttare glänste på banorna vid Trollhättans Fältrittklubbs ponnytävling 8 mars. Thea Filipsson med sin ungponny Lidens Baronesse tog två förstplaceringar i 70 och 80 med bästa tid och är därmed kvalificerad för att få rida tidshoppningstävlingar
På bild Thea Filipsson

2014-02-23
Fem av LRKs ryttare kom till start i söndagens ponnyhoppning på lokal nivå och placeringarna var flera. Dagens första klass LD+5 kategori C, vanns av Ellen Baudtler på Monique och kategori D av Joanna Jönsson på Sackum Marybel. Ungponnyklassen på samma höjd, kategori C vanns av Thea Filipsson på Lidens Baronesse. Dagens andra klass LC, bjöd på luriga svängar och här blev det en första vinst i Ungponnyklassen för Emelie Persson och Turning Torso. Lovisa Guttman och Kashmir fick som flera av våra ryttare i klass 2 ett retligt nedslag. En bra säsongsdebut för alla.Bild segrare i kat C Thea Filipsson - Lidens Baronesse LRK, Frida Beiron-Top Fuel MRK, Ellen Baudtler -Monique LRK
 

2013-11-13
Tilda Wilhelmsson på C ponnyn Hembys Okinawa placerade sig i LD+5 - tredjeplats och LC andra plats i Skaraortens Ryttarförening.

2013-10-20
LRKs ryttare hade en framgångsrik dag när Trollhättans fältrittklubb arrangerade en lokal ponnydressyr.
Sanna Bolander inledde dagen med en andra placeringen i förklassen LC:2 på sin d-ponny Strawberry.
I LB:1 kat C kom Stina Karlsson och Money Girl på en andra placering och Rebecka Guttman på Vivierroland Pasja på en fjärde placering.
Rebecka Guttman på Viverroland Pasja avslutade sedan dagen med en vinst i LC:2.

2013-10-13
Lidköpings Ridklubb/Myråsen i allians hamnade på 2:plats totalt i Div II ponny hoppning Västra Götaland.
Alla i laget från vänster på bilden Tilda Helle, Joanna Jönsson, Sofia Astrell, Malin Astrell, Sanna Bolander, Ellen Baudtler och Tide Malmgren.

29 september kom Lidköpings Ridklubb/Myråsen på första plats. Tävlingarna arrangerades då av Lidköpings Ridklubb. (nedre bilden).

2013-09-28
Det blev två placeringar för Olivia/Secret Star i Grästorps lokala dressyrtävling, andra omgången i Div III för ponny.

I LC:2 fick ekipaget 67,679% (domare Gertrud Gustafsson) och det ledde till en vinst!
I LB:1 red Olivia ihop 65,517% (domare Christina Hansen) och fick därmed en andra plats.
Från LRK deltog även Kajsa Tobiasson och Ellen Carlsson.
 

2013-08-23/25
Lisa Helle var i helgen i Göteborg och tävlade i hästhoppning. Lisa och Tina Turner hade en härlig helg med seger i 1.15 och två andraplaceringar i 1.20. Kamendy skötte sig strålande på sitt första meeting men utan placering.

På bilden är det från vänster Kamendy, Lisa Helle och Tina Turner.

2013-07-27
Ållympiaden i Falköping hölls under helgen där det blev flera fina resultat av ryttare som tävlar för Lidköpings Ridklubb. Lite extra festligt och speciellt är det vid prisutdelningen då ryttarna får ställa sig på pallen och få medaljer, därefter sker även vanlig rosett och plakettutdelning till häst samt ärevarv i fin galopp.
 
LRK lyckades riktigt bra och hade tre ryttare på pallplats. Först upp på pallen var Joanna Jönsson med sin C-ponny Trigger som knep en 3:e plats i den lägsta klassen LD+ med en snabb och felfri ritt. I samma klass kom Lovisa Guttman på Kashmir precis utanför pallplats med en fin 4 placering även hon en felfri ritt.
 
I klassen LC (90 cm) fick LRK ryttaren Tilde Malmgren bestiga översta pallplatsen och ta emot guldmedalj då hon och B-ponnyn Telma red den snabbaste ritten och vann klassen till publikens jubel. I kategorin för D-ponnyer LC gjorde Sanna Bolander på Strawberry en snabb och felfri ritt som resulterade i en andra placering och fick ta emot silvermedaljen till trumpetfanfarer.

Från vänster Sanna Bolander & Strawberry samt Tilde Malmgren på Telma med segertäcket på           

Joanna Jönsson på prispallen där hon tar emot bronsmedaljen

2013-07-16
Den 16 juli var LRK ryttare i Floby på lokal dressyrtävling. I LC:1 klassen fick Sanna Bolander med D-ponnyn Strawberry 70,74 procent, en 3:e plats och placering med rosett/plakett och hederspris. Olivia Gustavsson och Secret Star gjorde även hon en fin ritt och fick 66,85 procent som räckte till en fin 7:e plats, på 8:e plats kom Ellen Carlsson med DJ Tambor och 65,92 procent.
I LB:1 kom Rebecca Jern på Snobben på en fjärdeplats med 66,20 procent och Sanna Bolander på Strawberry 63,27 procent som räckte till en 9:e plats samt Olivia Gustavsson på Secret Star på 62,06 och plats 11 av 21 startande i klassen.
I LA:1 vann Rebecca Jern på Snobben med 70,0 procent och en 5:e plats på Moneboy med 64,34 procent två mycket fina ritter i högsta klassen där 8 ekipage startade totalt.

Sanna Bolander/Strawberry

2013-06-30
I Färgelandas lokala dressyr vann Ellen Carlsson med Tambor och Olivia Gustavsson med Secret Star kom 2:a i samma klass, LC. 

2013-06-06
På Nationaldagen var flera LRK ekiipage och tävlade hos Essunga Ryttarförening i Nossebro. I klassen LD+5 tog Lovisa Guttman hem segern på sin C-ponny Kashmir. I nästa klass som var en LC var hela 3 LRK ekipage placerade bland C-ponnys, Moa Rundqvist på Humlan knep en 1:a placering, Lovisa Guttman på Kashmir placerade sig som 2:a och på 4:e och sista placering kom Joanna Jönsson på Trigger. I Dagens sista klass LB togs 1:a placering hem av Moa Rundqvist och Humlan.

På söndagens tävling hos Varaortens Ryttarförening placerade även sig Joanna Jönsson och Trigger på en andra plats i LD+5. Thea Filipsson på Lidens Baroness red en felfri runda i avd B i LD+5.

Maria Brorsdotter

Moa och Humlan

Moa Rundquist-Humlan, Lovisa Guttman-Kashmir, Joanna Jönsson-Trigger.

2013-06-09
Under söndagens regionala tävling ”Juniaden” i Mariestad blev det placeringar i de två högsta klasserna. I tävlingen fanns långväga deltagare från både Värmland, Halland, Närke och Västra Götaland. Sanna Bolander tävlade med Braveheart som med två felfria rundor och i hård konkurrens blev belönad med placeringar. I klassen LB (100 cm) blev det en fjärde plats och i LB + 5 (105 cm) genomförde ekipaget en både snabb och väl planerad runda med en tredjeplats som resultat.

Bilden: Sanna och Braveheart

2013-05-18
Strålande sommarvärme förgyllde dagens lokala hopptävling i Grästorps Ridklubb den 18 maj. Lidköpings Ridklubb representerades av Cornelia Karlsson - Picasso, Joanna Jönsson -Trigger, Lovisa Guttman - Kashmir samt Thea Filipsson - Lidens Baronesse. Thea och Baronesse tog en 2 placering i LC avd B, som också blev ekipagets första i tävlingsdebuten. Cornelia och Picasso red i dagens största startfält, förtjänstfullt in en 8 placering i samma klass avd A.

13-05-05
Lidköpings Ridklubb är klara för Elit 2014 i hästhoppning. I helgen var det final i Göteborg och där lyckades alla ryttare prestera sitt bästa. Man kom tvåa båda dagarna och därmed var finalplatsen säkrad. Det var svåra banor som gav ryttarna en utmaning. Tjejerna som red i Göteborg var Lisa Helle-Tina Turner, Amanda Larsson-Bing, Catrin Lindh-Miss Påska och Jenny Gustafsson-Mira. Fler ekipage som har varit med är Moa Andren-Johansson-Zorina Bol, Camilla Larsson-Toscane, Malin Rask-Ellen Caramelle och Åsa Axelsson-Wild Lady.

Kia Helle stolt lagledare

2013-05-05
På söndagen gick andra deltävlingen av div.1 i ponnyhoppning av stapeln på Vartofta rid och körsällskap. 6 LRK-ryttare var på plats och gjorde flera fina rundor. Extra bra denna helgen gick det för Joanna Jönsson-Sackum Marybel kat.D som tog hem segern i förklassen som var en LB med bed A:0/A:0. Även i lagklassen, som gick på LB höjd, knep hon en individuell placering och denna gången blev det 3:e plats. I samma klass knep även Sanna Bolander-Braveheart kat.D 4:e platsen! För laget gick det idag riktigt bra och de tog en 4:e plats och ligger nu totalt på en delad 4:e plats inför finalen som går i Skara den 25:e maj! I laget denna omgången red, Ellen Baudtler-Monique, Jacqueline Poucette-Celtic Ash, Sanna Bolander-Braveheart och Joanna Jönsson-Sackum Marybel. På plats med fina rundor var även Josefin Bengtsson-Jarno och Cornelia Karlsson-Picasso.På bilden, prisutdelning i lagklassen kat.d, Sanna Bolander-Braveheart och Joanna Jönsson-Sackum Marybel

2013-04-20
Lördag 20 april reds 2:a omgången av Div I hoppning för stor häst i Falköping. Laget kämpade strålande och efter omhoppning med två andra lag stod vi som segrare igen!! Nu laddar vi för finalen som rids i Göteborg om två veckor.

På bilden fr vänster Lisa Helle-Tina Turner, Camilla Larsson-Toscane, Kia Helle, Amanda Larsson-Bing och Jenny Gustafsson-Mira.

2013-04-21
Ännu en lyckad tävlingshelg för Stina Karlsson och Money girl i Trollhättans Fältrittklubbs regionala ponnytävling! Ekipaget som debuterade på regional tävling segrade i Lätt B:1 med sina 72 % i kat. B/C.
Från LRK deltog även Rebecca Jern i samma klass, kat D, och kom på 2:a plats med 67,5 %.

2013-03-24
Här följer en sammanställning av placerade LRK ryttare på våra lokala/regionala ponnyhopptävling den 24/3 2013.
Totalt gjordes 35 starter av hemmaryttarna med många fina ritter och bra resultat – härligt kämpat!

LD+5
Kat B
2:a plats Tilde Malmgren/Telma

Kat C
1:a plats Felicia Helgesson/Silva Juni
4:e plats Alma Bolander/Onatopp

Kat D
2:a plats Viktoria Backström/Åsatorps Maximus

LC
Kat B
3:e plats Beatrice Andersson/Nicco

Kat C
5:e plats Ellen Baudtler/Monique
6:e plats Joanna Jönsson/Trigger

Kat D
3:e plats Terese Ekmark/Frejas Filifjonka
LB
Kat C
2:a plats Amanda Frödén/Idyllens Onyx
5:e plats Jaqueline Pousette/Celtic Ash

Kat D
1:a plats Sanna Bolander/Brave Heart

Bilderna är på de två 1:a placeringarna - Sanna Bolander i stallet och Felicia Helgesson på prisutdelningen.

2013-02-23
Lyckad start på säsongen för Olivia Gustavsson och D-ponnyn Secret Star på Tidaholms dressyrtävling för ponny. Olivia vann klassen LB med sina 69,6 % samt debuterade i klass A med poängen 62 %.

2012-11-11
Grattis till Jennie Svensson/Gallaway som segrade i MSV:C1 på Grevagårdens regionala dressyrtävling.

I MSV:B4 placerade sig Anna Kjell/Napoli på femte plats och 6:a blev Anna Roswall/Grape Tonic strax utanför placering.

2012-10-20
Olivia Gustavsson placerade sig på en fin 3:e plats i LC med sin ponny Secret Star på Falbygdens Hästsportförenings lokala ponnyhoppning. I klassen startade 26 ekipage.
I efterföljande klass, LC+, blev det ett nedslag.

Cornelia Karlsson o Picasso placerade sig individuellt i lagklassen, banan visade sig vara riktigt utslagsgivande!

Olivia Gustavsson/Secret Star

Cornelia Karlsson/Picasson

2012-09-23
Andra omgången av div 3 storhäst reds i Nuntorp och lidköpingstjejerna kämpade väl.
I laget red Stina Andersson / Cinderella, Sofia Magnell / Maestoso Cazar samt Caroline Gustafsson / Cara Mia

I Lagklasserna slutade Sofia på en andra plats med 72,85 % i Lätt C:2 och Caroline och Stina tog hand om 7.e samt 8.e platsen på 62,22% samt 61,85%. Laget slutade där med på en fin Tredjeplats.

Efter förra omgången då laget slutade på 4.e plats ligger vi nu 3.a inför sista omgången i Skövde den 21 oktober.

Individuella placeingar.
Lätt C:1 Förklass
2.a Sofia Magnell / Maestoso Cazar 68,88 %
4.a Stina Andersson / Cinderella 65,18 %

Lätt C:2 Lagklass
2.a Sofia Magnell / Maestoso Cazar 72,85 %

2012-09-22
Även ponnytjejerna red på lördagen andra omgången av div 3 i Nuntorp.I förklassen Lätt C:1 tog Rebecca Jern och Snobben hand om segern bland D-ponny på 70,74%. Och för laget sedan gick det stålande. I laget red Stina Karlsson / Texas, Natasja Lovborn / Esse golden power, Rebecca Jern / Snobben och Kajsa Tobiasson / Lidens Bonzei. Med ett snitt på 68 % tog LRK hand om seger denna omgång och det laddas nu för fullt inför sista omgången i Mellerud den 14 oktober.

2012-09-15
Amanda Frödén och hennes C- ponny Idyllens Onyx var på plats i Svenljunga i lördags, där årets DM hoppning för ponny gick av stapeln. Sex ekipage var felfria efter grundomgången och efter första omhoppningen var fem felfria kvar till den sista, avgörande omhoppningen, som gick på tid. Tyvärr blev det här 8 fel, men ekipaget slutade på en hedrande 4:e plats, bra jobbat.

2012-09-01
Lina Hultgren/Danielsson och Lady Queztion debuterade i 115 cm på Ale Jennylunds regionala tävlingar 1/9-12. Det blev en felfri ritt och en 6:e placering, det var ca 50 startande i klassen.

2012-08-25
Storhäst, Div III-laget red sin första omgång i Binneberg den 25.e aug.
Laget hamnade på en fin 4.e plats i hård konkurrens. Tjejerna gjorde även bra ifrån sig individuellt.
Stina Andersson och Cinderella samt Sofia Magnell med Nikita Lady red ihop fina 69,63% i förklassen och hamnade på delad 4.e plats. I lagklassen vann Stina Andersson och Cinderella på 69.63%.

Ind. resultat:
Förklass LC:1
4. Sofia Magnell / Nikita Lady 69,63%
4. Stina Andersson / Cinderella 69,63%

Lagklass LC:1
1. Stina Andersson / Cinderella 69,63%

2012-08-19
Det var ett gäng duktiga Lidköpingsryttare som i helgen åkte till Grästorp för att tävla i hoppning. Felfria rundor i 0.95 och 1 meter avd.B gjorde Matilda Löfberg-Ackurat, Louise Dahlén-Helgesson-Contessa MW och Malin Helle-Captol Loa. Tävlade i Grästorp gjorde även Antonia Persic-Vicky, Lisa Sigurd-CopyTo och Jenny Sahl-Majas Minerva.

På bilden är det från vänster Matilda, Louise, Malin, Lisa och Jenny.

2012-06-18
Söndagen den 10/6 åkte det ryttare från LRK till Vänersborg och tävlade hoppning. Moa Andren Johansson-Kamery Okay var snabbast i omhoppningen i 1.10, men tyvärr fyra fel. Lisa Helle med Tina Turner fick segertäcket i 1.20. Anders Lewerin- Bellissima H som debuterade 1.30 var jättenöjda med 8 fel.

Bilden: Lisa Helle-Tina Turner

2012-06-02/03
HOPPNING
Det blev flera segrar och bra resultat av LRKs ryttare i Juniaden 2012 i Mariestad. I klasserna LC och LC+5 fick Felicia Ohlin på Whitney Wibb andraplaceringar i båda klasserna.
I LB, kat. C vann Bianca Söderström på Hembys Nimbus och Sanna Bolander tog en tredjeplats i kat D på Brave Heart.
I LB+5 vann Amanda Fröden på Idyllens Onyx i kat C och Sanna Bolander placerade sig som trea med Brave Heart i kat D. En strålande tävling för LRK ryttarna.

DRESSYR
Emma Sekund och Rosette vann LA:1 klassen med 66,58%.
Nämnas ska även att 26/5 höll Norra Älvsborgs Ryttareklubb en ponnydressyrtävling.
Emma och Rosette placerade sig på en tredje plats med 67,895% i LA:1.


Överst: Bianca Söderström/Hembys Nimbus.


Mitten: Amanda Frödén/Idyllens Onyx

Nederst: Emma och Rosette, segrarekipage i LA:1 i dressyren.

2012-05-12
Emma Klang Sekund blev med Rosette, placerad etta i klass LA:1 som anordnades av Nuntorp Hästsportklubb 12/5. Emma och Rosette har även placerat sig på de två senaste dressyrtävlingarna de deltagit i. De arrangerades i Vartofta och i Grästorp och hon tävlade i LA:1 även där.

2012-04-29
LRKs div 1 lag i hoppning har varit i Falkenberg och ridit finalomgången! Laget slutade på 8:e plats efter två dagars insatser i Falkenberg.
”Vi är glada att vi tog oss till final”, säger Kia och även om vi inte placerade oss på prispallen gjorde hela laget en fantastisk prestation.”
Hindrena var maxade, banan var lång och underlaget var tungt oc halkigt efter en hel del regn. Vi är supernöjda hela bunten, säger Kia.

Laget bestod av:
Malin Rask, Lisa Helle, Catrin Lind, Moa Andrén Johansson och lagledare Kia Helle.

2012-04-29
Den 29 april gick andra deltävlingen av ponnyallsvenskan div.1 av stapeln i Töreboda. LRK var på plats och levererade! Alla ryttare gjorde fina ritter i förklassen men det räckte inte till placering. I lagklassen red de så det rök om det, vilket ledde till en 2:a plats!! Dessutom tog Amanda Fröden-Idyllens Onyx en andraplats indeviduellt i kat.C och Felicia Ohlin-Whitney Wib knep förstaplatsen i kat.D ! Det blev ett riktigt rosettregn denna dagen så nu fick vi ytterligare 18 poäng i serien och ligger nu då totalt på 33 poäng. Nu laddar vi och ger gärnet i finalen om två veckor! Laget bestod idag av: Amanda Fröden-Idyllens Onyx, Ellen Carlsson-Tarrique, Bianca Söderström-Hembys Nimbus och Felicia Ohlin-Whitney Wib, och reserv var Joanna Jönsson-Sackum Marybel.

2012-04-22
Ellen Baudtler med sin ponny Melissa Monique placerade sig som trea i LD+, kategori C i Tidaholm. Ekipaget har känt varandra i tre månader och det här var tredje starten på lokal nivå. I LC+ kom ekipaget i mål med fyra fel i grundomgången men är väldigt nöjda efter dagens resultat.

2012-04-21
Sanna Bolander på Brave Heart segrade i LB på Trollhättans sportryttar tävling i Essunga. Samma dag tog Therese Ekmark en fin fjärdeplacering i LC på Humlan. Även Rebecca Redman på Szaman gjorde en felfri runda och mottog rosett i clear rounden.
Den 20 maj startade Sanna Bolander på Brave Heart i Skara, Mountain Horse Cup på grusbana ute för första gången, i LB+5 och gick in som femma med en dubbelnolla.

Sanna Bolander/Brave Heart

Therese Ekmark/Humlan

012-04-14
14 april gick första deltävlingan av ponnyallsvenskan div.1 av stapeln i Tidaholm! LRK var på plats med ett lag på glatt humör. I förklassen som gick i L:B blev det lite stolpe ut för alla ryttare i laget, den som klarade sig bäst där var Bianca Söderström-Hembys Nimbus som tog sig till omhoppning men fick där ett retligt stopp.
Men våra ryttare tog detta på bästa sätt och kom igen i lagklassen! Laget bestod idag av; Amanda Frödén-Idyllens Onyx, Bianca Söderström-Hembys Nimbus, Felicia Ohlin-Whitney Wib och Joanna Jönsson-Sackum Marybell. Amanda och Bianca på sina c-ponnysar gick in och satte var sin nolla i grunden, men tyvärr vart det lite stolpe ut även i denna klassen för Felicia och Joanna. Felicia fick 10 fel och Joanna fick två stopp och blev därmed utesluten (oturligt på sista hindret). Så LRK sluatade på 10 fel och en 5:e plats för dagen! Därmed tjänade laget ihop 15 poäng inför nästa deltävling som går till helgen i Töreboda.

2012-04-21
Alingsås Ridklubb stod som arrangör för andra omgången i div. 1 hoppning för häst. LRK låg efter första omgången på en fin tredjeplats och låg bra till för att rida final. Det var ett härligt gäng som åkte till Alingsås. Redan i första klassen 1.10, visade Lisa Helle-Tina Turner och Catrin Lindh-Miss Påska att de var i fin form. Lisa red in som fyra och Catrin som tolva. Bra början! Framgången fortsatte med Malin Rask som seglade in på sjunde plats i 1.20 klassen med Ellen Caramelle. Även Moa Andren Johansson-Kamery Okay, Lisa Sigurd-Mr Z och Jenny Sahl-Contender gjorde tuffa rundor.

2012-04-01
LRK’s lag div 1 allsvenskan hopp var i Uddevalla igår och knep en fin 3:e placering. Laget bestod av Catrin Lind, Moa Andrén Johanssons, Lisa Helle och Malin Rask.

2012-03-11
Det var ett härligt gäng som i helgen åkte till Mariestad för att tävla i hoppning på regional nivå. Redan i första klassen visade Sarah Johansson på Lyra vägen med fin andraplats i 1 meter. I nästa klass som var på 1.10 höjd fick alla LRK-ryttare placering. Lisa Helle-Tina Turner kom tvåa, knappt slagen med 11 hundradelar. Anders Lewerin kom trea med Waikiki, Olivia Sandelin-Can Can kom sexa. Sjua kom Moa Andrén Johansson med Kamery Okay och Sarah kom nu åtta med Lyra. Bra början på tävlingssäsongen kan man kalla detta!

På bilden är det Lisa Helle-Tina Turner, Moa Andrén Johansson, Olivia Sandelin & Anders Lewerin-Waikiki. Saknas på bilden gör Sarah Johansson.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

RIDSKOLAN

Inloggning hippocrates

2021-06-28

5/7-21 öppnar Hippocrates portal för Ht-21. Du måste logga in och godkänna ditt avtal och se under aktiviteter vilken grupp du/ditt barn ska deltaga i.

Ridskolestart

2021-06-20

Ridskolan startar lördagen den 14 augusti

Ridschema m.m hösten 2021

2021-01-10

Vill du börja rida!

2020-08-10

Nybörjare startar när vi får ihop full grupp/10 elever.
Har du ridvana ponny/häst finns större chans att börja omgående!
Vid intresse ring 0510-60971,
eller mejla admin@lrk.se

Nyhetsarkivet

TÄVLING

Terminsplanering hösten 2021

2021-08-27

Klubbtävling

2020-10-03

Tävlingsarkivet

INFO FRÅN DISTRIKTET

KALENDER

<<september>>
måntisonstorfrelörsön
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910